صالح اسکندری نامزد یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس آینده برای کاهش فشارهای مالیاتی به اصناف، بازاریان و صنعتگران باید برنامه داشته باشد گفت: البته این به معنای کاهش درآمدهای مالیاتی کشور نیست.
🔹دکتر صالح اسکندری قائم مقام دبیر کل هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی در همایش نقش آفرینی تشکل های فنی، مهندسی، صنعتی و صنفی که با حضور روسای اتحادیه ها، بازاریان، اصناف، شهرک های صنعتی اطراف تهران و شورایاران محلات تهران در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد با بیان اینکه انقلاب اسلامی مرهون مجاهدت های بازاریان، صنعت گران و اصناف است گفت: انتظار این است در چله دوم انقلاب منطبق با گام دوم خانواده مهندسین، اصناف و صنعت گران و … پیش قراول آرایش جنگی اقتصادی باشند.
🔹این استاد دانشگاه با بیان اینکه بنابه گزارش سازمان مالیاتی استان تهران در سال ۹۸ هدف گذاری شده که ۸۰ هزار میلیارد تومان مالیات از بنگاه های اقتصادی استان تهران اخذ شود که تا ماه پیش قریب به ۵۰ هزار میلیارد تومان وصول شده بود، به نمونه هایی از فشارهای مالیاتی به اصناف و صنعت گران اشاره کرد و گفت: عدم انضباط، توزیع نامناسب دامنه اخذ مالیات و فقدان هوشمندی سازوکارها در اخذ مالیات باعث شده عده ای از دادن مالیات فرار کنند و عده ای دیگر فشارهای زیادی را متحمل شوند.
🔹وی با بیان اینکه مجلس آینده برای کاهش فشارهای مالیاتی به اصناف، بازاریان و صنعتگران باید برنامه داشته باشد گفت: البته این به معنای کاهش درآمدهای مالیاتی کشور نیست.
🔹دکتر صالح اسکندری با بیان اینکه نظام اسلامی با سرمایه داری مخالف است اما با سرمایه دار مخالف نیست گفت: اگر روزی پیامبر اکرم(ص) دست کارگران را می بوسید امروز دست کارآفرینان که مشکل اشتغال جوانان را حل می کنند باید بوسید.
🔹وی با بیان اینکه ضرورت دارد در استراتژی مبارزه با فساد در جمهوری اسلامی تغییراتی ایجاد شود گفت: امروزه با ایجاد منافع متعارض و وضع مالیات بر خانه دوم، ماشین دوم و کالاهای لوکس، حمایت از سوت زن ها و افشا گران مفاسد اقتصادی، تحقق کامل دولت الکترونیک و … می توان قوه قضائیه را در حل این مشکل یاری کرد.
🔹وی در پایان صدور خدمات فنی، مهندسی و صنعتی به کشورهای همسایه را یکی از راههای ایجاد اشتغال برای جوانان بر شمرد و افزود: سوریه، عراق و برخی دیگر از کشورهای منطقه مشتاق حضور ایران در بازارهای خودشان هستند.