جمعی کارگران سمپاش، لاروکش و بهساز محیط چابهار در تماس با خبرنگار ایلنا، از شرایط دشوار زندگی خود در نتیجه عدم دریافت چندین ماه حقوق خبر دادند و گفتند: حدود ۳۰ کارگر تحت مسئولیت علوم پزشکی هستیم که مطالباتمان از چندین ماه پیش با تاخیر مواجه شده است.
این نیروی کار علوم پزشکی در ادامه افزود: در پیگیری مطالباتمان در صورت ادامه این روند، تصمیم داریم با مراجعه به دفاتر مسئولان استانی از نزدیک مطالباتمان را پیگیری کنیم.
وی افزود: در حالی مطالباتمان به تاخیر افتاده که مسئولان علوم پزشکی چابهار هیچ واکنشی نسبت به تعیین تکلیف وضعیت مطالباتمان ندارند.
او به نیابت از همکاران خود با بیان اینکه انتظار داریم نمایندگان مجلس موضوع معوقات مزدی کارکنان علوم پزشکی چابهار را پیگیری کنند، در خاتمه افزود: صدمات جبرانناپذیری به معیشت کارگران سمپاش، لاروکش و بهساز محیط وارد شده است.
سلام نیروهای لاروکش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از اول سال ۱۴۰۳ تا امروز مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۲۷ هیچ گونه پرداختی حقوق نداشته اند درضمن نیروهای لارو کش ازلاروکش خود علاوه بر لاروکشی که با موتورسیکل شخصی خود نیروی لاروکش آبهای مسیر روستا ها و راه های کوهستانی، رودها ، برسی آب های اطراف تفریح گاه بدون هیچ گونه پرداختی یا کمکی برای تعمیر موتور و خرید بنزین و روغن وسیله لاروکش همه رو از جیب شخصی انجام میدهند، لاروکش ها نیروی خط مقدم بیماری مالاریا هستند و با مواد شمیایی لاروکش برای دفع لار استفاده میکنند درضمن لاروکش ها در ۱۲ ماه سال در هروز ماه ۸ ساعت و در مسیرهای روستاهای سیاری تا ۱۰ ساعت کار میکنند با اینکه از کارمندان پشت میز نشین بیشتر کار میکنند با پایین ترین حقوق پرداختی ، در شبکه درمان علوم پزشکی ها قسمت بیماری مالاریا بیشترین اعتبار بوجه ای کشوری و جهانی رو از سازمان جهانی بهداشت who در یافت میکند. و نیروهای لاروکش مالاریا کمترین پرداختی رو دارند. از نیروهای لاروکش علاوه بر لاروکشی و بیماریابی و تهیه لام خونی برای تکمیل پرونده ها و ثتیات در مراکز کار میکشند و اخروقت میفرستند برای کارهای لاروکشی موقع گرمای شدید تابستان حوضه ایرانشهر و مهرستان و لاروکش ها ساعت ۳ به بعد برمیگردند. به نیروهای لاروکش هیچ گونه اضافه کاری نمیدهند با اینکه اضافه کاری میکنند مخصوصی در طرح ها فلج اطفال ، سل ، فشار خون و دیابت استفاده میکنند و پرداختی طرح نمی دهند